Taiteellisia projekteja Filandiassa

Monilla alueilla taiteen kustannukset nousevat yli 200 % joka vuosikymmen. Tuotantoprosessi on digitalisoitu, mikä tarkoittaa, että pystymme tuottamaan taidetta erittäin tarkasti. Tämä digitalisointi tarjoaa myös tavan nähdä tulokset yhtä nopeasti ja mittakaavassa.

Taideprojektit ovat loistava tapa ilmaista luovuuttasi ja yksilöllisyyttäsi. Tässä aiheessa esitellään taiteellisten projektien pääkomponentit ja miten ne eroavat muista suunnittelupäätöksistä.

Taideprojektit sisältävät monia erilaisia elementtejä, jotka on otettava huomioon suunnittelussa. Painopiste keskittyy tärkeimpiin komponentteihin, kuten sisältöön, rakenteeseen ja visuaalisuuteen. Taiteellisen projektin kokoamiseksi tarvitaan jonkun muun (esim. sinun tai tiimisi) suunnittelema suunnittelu tai grafiikka, joka on sinun ja tiimisi hyväksymä ennen sen luomista. Tästä syystä suunnitteluspesifikaatio ennen projektin luomista auttaa varmistamaan, että visuaalinen elementti vastaa projektin yleistä konseptia. katsoo, että selkeys siitä, mitä eri tehtävien välillä on tehtävä, auttaa varmistamaan, että kaikki osa-alueet.

Filandia on amerikkalaisen luoma taideprojekti. Hanke sai inspiraationsa Suomen maastosta ja maisemasta sekä sen rannikkokulttuurista. Filandia on fyysinen dokumentaatio hänen matkastaan Suomeen, joka seuraa hänen elämänkokemuksiaan viimeisen 10 vuoden ajalta.

Tämä osio auttaa sinua ymmärtämään Filandian pääelementtejä ja sen valmistumisen eri muotoja.

Taloudellinen tuki taiteilijoille

Valtiolta taloudellista tukea saavat taiteilijat, taiteilijat Suomessa ja heidän oikeutensa, taideteollisuus

Taiteen rahoituksen voidaan sanoa olevan aivan uusi kehitys. Taiteilijat ovat vuosisatojen ajan pystyneet tuottamaan omia teoksiaan ilman valtion taloudellista apua. Suuri muutos on, että kaikki taiteilijat joutuvat nyt maksamaan teoksistaan omasta pussistaan ja vastineeksi saamaan siitä jonkinlaisen korvauksen.

Taiteilijoiden ei pitäisi joutua ansaan ajattelemaan, että heidän on poltettava keskiyön öljy tehdäkseen siitä suuren. Saadakseen työnsä nähdyksi ja tunnustetuksi he tarvitsevat kohtuullista taloudellista tukea.

Taiteilijat voivat helposti luoda taideteoksia Gimpillä, Adobe Photoshopilla, Sketchillä tai millä tahansa muulla sovelluksella. Ainoa ongelma on, että jotkut eivät ehkä ole halukkaita jakamaan tätä muiden kanssa yksityisyyden säilyttämiseksi. Tästä syystä ArtShare Foundation loi vuonna 2016 ei-tunkeilevan ratkaisun nimeltä “ArtShare”. Sen avulla taiteilijat voivat jakaa teoksiaan verkossa paljastamatta henkilökohtaisia tietojaan.

Sen avulla muut voivat myös katsella ja arvostaa taiteilijan teoksia millä tahansa laitteella tai Internetin selaimella ilman kustannuksia tai kustannuksia niille, jotka haluavat käyttää sitä.

Liiketoiminnassa on usein hyvin vaikeaa ennustaa, mistä projekteista tulee todella suuria hittejä ja menestyä taiteilijoille. Vaikeus johtuu osittain siitä, että jotkut ihmiset eivät vain osaa arvioida tulevia tulojaan.

Taiteilijat eivät vain pysty ennustamaan omia tulevia tulojaan, mutta eivät myöskään voi hallita tapaa, jolla ne vaihtelevat ajan myötä. Tämä aiheuttaa heille paljon stressiä ja huolta ja pakottaa heidät lykkäämään projektejaan määräämättömäksi ajaksi.

Kun työskentelet projektin parissa jonkun muun puolesta, sinulla ei useinkaan ole paljon hallintaa prosessiin. Itse asiassa suurimman osan ajasta hallitset vain sitä, kuinka hyvältä valmis tuote näyttää ja kuulostaa.

Suunnitteluyritys käyttää Suomessa sijaitsevaa yritystä tehdäkseen taideteoksia asiakkailleen. Aina kun he tarvitsevat idean, joka ei ole juuri sitä mitä he ajattelevat, he vain soittavat ja pyytävät heitä tuottamaan sen edulliseen hintaan 60 päivän kuluessa. He saavat myös palautetta asiakkailtaan siitä, millaista taidetta he pitävät tai eivät pidä, joten se on toinen inspiraation lähde.

Uusi tapa ansaita rahaa taiteilijoille tarjoamalla heille taloudellista tukea – joukkorahoitus ja Patreon.

Taiteilijat voivat käyttää näitä työkaluja tulojen hankkimiseen. Jos he ovat tosissaan uransa suhteen, heidän on tärkeää näyttää tuotoksensa laatu: taiteellista teosta ei voi tuottaa samaan aikaan kuin uusi kappale. Tämän seurauksena joidenkin taiteilijoiden on ilmaistava itseään eri medioiden kautta: ehkä musiikin tai maalauksen tai piirtämisen tai graffitin kautta. Joidenkin taiteilijoiden on jopa tutkittava erilaisia luovia väyliä, koska he eivät voi saada rahoitusta projekteilleen tavanomaisilla tavoilla (esim. joukkorahoitus). Taiteilijat, jotka ovat rakentaneet uransa menestyksekkäästi Kickstarterilla, menestyvät yleensä paremmin Patreonin kautta kuin muut alustat, kuten Indiegogo ja Bandcamp (vaikka parantamisen varaa on vielä).

Taiteilijat tarvitsevat taloudellista tukea taideteostensa tuottamiseen ja myyntiin. Vaikka heillä olisi hyvä taloudellinen tilanne, he kohtaavat silti esteitä rahoituksen saamisessa.

Tämä postaus antaisi lyhyen esittelyn Tanssi- ja musiikkitaiteen säätiöstä (FrnkArt), joka on Suomessa apurahoja ja lainoja myöntävä järjestö, joka tukee musiikki- ja tanssiprojekteja. FrnkArt pyrkii tukemaan taiteilijoita myöntämällä heille apurahoja, rahoittamalla heidän teoksensa esityksiä ja tukemalla taiteilijoita ympäri Suomen.

Related Posts